Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2oo9. augusztus 28. - Lassan vége a nyárnak...

2009.08.28

Nos, kedves olvasóim!

Örömmel látom, hogy gyarapodunk.... Hála Michiyo-chan kitartó reklámozásának, a Caffeko-k lassanként felfedezik maguknak az oldalt...

Tervezek egyébként én is divattal foglalkozó írásokat felpakolni, de jelenleg anyagot gyűjtök.

Addig is élvezzétek az én decora olvasatomat - megtalálható az Animecon kötelező fedőnevű galériában. :)) (ha valakit érdekelne, hogy honnan szereztem be a darabokat; nos a jelszó a turkálók! Aztán érdemes még elnézni az Alterego nevezetű, a régi Ciánkáli helyén nyílt alternatív rock és emos boltba :) az Asia Centerbe és a kínai piacra. Valamint nem árt körül nézni rokonok, testvérek, barátnők megunt cuccai között. A többit bizsuboltból szedtem - és még egy nagyon fontos dolog: KREATIVITÁS! Anélkül nem megy. :))

Na de hogy visszatérjek az újdonságokra:

Hallgatnivaló: egy vadiúj dal, amire Michiyo-chan hívta fel a figyelmemet - hála és köszönet érte, meg a linkért is!

Néznivaló: Michiyo-chan megörvendeztetett engem néhány igazán kedves képpel Miku-ról... (neki is ő a kedvence, heh), én pedig hozzábiggyesztettem még néhányat, amiket én gyűjtöttem. Heh... Miku cosplayel... Érdemes megnézni. :) Miku-fanok előnyben!

Olvasnivaló: egy teljesen új fic, ami tegnap pattant ki a fejemből. A Koi no dependence ihlette... Kedvenc számom - az egyik a rengeteg közül.

Jelenleg ennyi lenne.

Read, listen it and enjoy!

chuu: Chi-chan

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.